Help

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/vhosts/kerkin.nl/httpdocs/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /var/www/vhosts/kerkin.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Vragen over Zoek-Een-Kerk? Hieronder vind je de meestgestelde vragen.

Hoe vind ik een kerk?

Op deze site kun je in de zoekbalk op de Homepage een woonplaats, adres of postcode invoeren. In een straal van 10km rondom de ingevoerde waarde zullen dan beschikbare kerken worden getoond als resultaat. Er kan ook gezocht worden op denominatie. Dit zal de resultaten filteren.

Wat is een denominatie?

Een denominatie is een kerkgenootschap.

Waarom moet mijn kerk zich aanmelden?

Zoek-Een-Kerk is afhankelijk van kerken die zich aanmelden. Een vermelding op deze site helpt een kerk bij het vergroten van de vindbaarheid. In de eerste plaats door zo compleet en actueel mogelijk informatie te bieden over de kerk: adres, contactgegevens, tijdstip kerkdienst(en), link naar de eigen kerksite, Facebook-pagina, etc.. In de tweede plaats draagt deze site bij aan een betere vindbaarheid van de eigen kerk-website in Google. Voor kerken biedt deze site een goed platform om zich te profileren. De uniformiteit van de geboden informatie biedt de kerkzoeker een handig overzicht.

Is mijn kerk al aangemeld?

Dit is te controleren door op de eigen kerk te zoeken in het zoekveld op de Homepage. Probeer te zoeken op woonplaats, adres en/of naam van de kerk.

Hoe kan ik mijn kerkgegevens wijzigen?

Bij iedere kerkvermelding hoort een account. Via Inloggen kan met het account worden ingelogd. Daarna kunnen de kerkgegevens gewijzigd of aangevuld worden. Weet je de logingegevens van jouw kerk niet (meer)? Stuur ons dan een bericht via de Contact-pagina. We helpen je op weg.

Wachtwoord vergeten?

Wanneer het wachtwoord vergeten is, kan er een nieuwe worden aangevraagd via de link Wachtwoord vergeten. Er wordt dan een re-activatiemailtje gestuurd naar het e-mailadres dat bekend is in ons systeem. Volg de aanwijzingen in het mailtje op om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Gebruikersnaam of e-mail vergeten?

De gebruikersnaam is gelijk aan het e-mailadres dat bij registratie is ingevoerd. Wanneer niet (meer) bekend is welk e-mailadres gebruikt is, neem dan contact met ons op.

Zijn mijn contactgegevens zichtbaar voor de buitenwereld?

De contactgegevens die nodig zijn voor een account (loginnaam/e-mailadres en wachtwoord) zijn niet zichtbaar voor website-bezoekers. Deze gegevens zijn alleen bedoeld om te kunnen inloggen, het wachtwoord opnieuw aan te kunnen vragen. Daarnaast sturen we af en toe een nieuwsbrief wanneer we nieuwtjes te melden hebben.

Wie zit er achter Zoek-Een-Kerk?

Zoek-Een-Kerk is een initiatief van Christenzaken. Al sinds 2001 maakt Zoek-Een-Kerk deel uit van de website van Christenzaken. In 2014 heeft Zoek-Een-Kerk een eigen website gekregen. Achter de site zit een team professionele webbouwers.